fredag 31 oktober 2008

Scrappträffen på Örjansskolan

Först ett stort tack till Ulla och Pia som fixade träffen!!!

Tävlingen. Vi skulle från ett givet kit skapa en LO på temat SOMMAR. Utmaningen var en poängjakt där det gällde att få med så mycket som möjligt från kittet. Maxpoäng 51p. Och vi var så många som nådde dit att det blev lottning. Jätteroligt att Lena vann! Grattis!! - Nu vill vi se resultat med nya den BIA:n.

Tipset!
Chipbordfigurerna är först målade med akrylfärg. Sedan har jag skrivit text på dom. Sedan lagt ett lager ofärgad embossing av lite tjockare slag. Kan lägga flera lager clear annars för att få den tjocka effekten.


Så en extra tävling - skulle ju inte vara fler men Pia o Ulla ändrade sig (tackar, tackar) och det blev en skisstävling. Jag gillar utmaningarna just för att man får tvinga sig själv till nytänkt.
Det blev faktist två LO:n till med bilder frårn Haverdalsträffen. Ulla hade lite bekymmer med sin bil. Men medan vi var på träffen hade någon snäll person hämtat bilen och fixat punkan.



2 kommentarer:

Ulla sa...

Så fina dom är, men det är klart när man har med filmstjärnor så....

Sommar-LO:en är ju bara för underbar, många härliga "lösningar".

Ledig idag??

Karin sa...

Hej hej!
Vad kul att se vad ni hittade på förra helgen!! Du hann ju med en hel del och mycket fint som vanligt. Gillade Lo´n med farfar. Hoppas att vi ses på onsdag?!
Jodå, jag kände igen mig, man går inte säker någonstans för paparazzis.... ; )